Lillehammer

Restaurant & Bar

– Stedet du går for å hygge deg…

PIZZA Siden 2003

Tyrkisk familierestaurant

Om oss

Lillehammer Restaurant & Bar tilbyr nylaget, autentisk italiensk pizza med sprø tynn skorpe og ferskt garnityr. Vi serverer Tyrkiske retter, pastaretter, salater og desserter, og tilbyr servering, take-away og hjem levering. Den koselige atmosfæren og de rimelige prisene gjør det til et populært sted for familier, par og alle andre som elsker god Tyrkisk mat i uformelle omgivelser.

Maten vår

Lillehammer Restaurant & Bar tilbyr et bredt utvalg av pizza, inkludert klassiske alternativer som Margherita og pepperonipizza, samt unike valg som Sish Kkebab og Tyrkisk gryte. Vi tilbyr også salater, pasta og sideretter som hvitløksbrød og mozzarellapinner. Med våre ferske råvarer av høy kvalitet tilbyr Lillehammer Restaurant & Bar både spise- og takeaway-muligheter for kundene. Det er det perfekte stedet hvis du leter etter deilige pizza og Tyrkisk mat på Lillehammer.

Møt kjøkkensjefen

Haval ibrahim

Haval Ibrahim er en dyktig kjøkkensjef med lang erfaring og mange talenter. Han er kjent for å ha et øye for detaljer og en lidenskap for å skape nydelig mat som både smaker og ser fantastisk ut. Haval er fokusert på å bruke ferske og kvalitetsingredienser, og han liker å eksperimentere med smaker og matlagingsteknikker fra forskjellige kulturer.

I tillegg til å gi oss god matopplevelser, er Haval en god leder og har erfaring med å bygge sterke team og gi opplæring til yngre kokker. Han trives i en travel arbeidsdag og tilpasser seg lett til forskjellige oppdrag og utfordringer. Kunder er alltid fornøyd med hans mat og service, og han får ofte gode anmeldelser og tilbakemeldinger.

Moderne Tyrkisk restaurant

Tanken bak

Lillehammer Restaurant & Bar er et spisested som har som mål å tilby gjestene en unik matopplevelse som kombinerer norsk mat med internasjonale smaker.

Vi har som mål å bruke lokale råvarer for å lage deilige og sunne måltider som kan nytes av gjester med ulike kostholds preferanser.

Fra fersk sjømat til grillet kjøtt og vegetariske alternativer, lover menyen å tilby noe for enhver smak. I tillegg er Lillehammer Restaurant & Bar utstyrt med en fullt utstyrt bar som serverer ulike cocktailer, øl og vin.

Den koselige og innbydende atmosfæren i restauranten er perfekt for familiemiddager, romantiske dater og forretningsmøter.

Denne restauranten og baren har som mål å tilby ikke bare god mat, men en overordnet eksepsjonell matopplevelse som kundene vil huske og sette pris på.